Etoiles Models - Agentie de Modele

 
 
 
 
 
 
 
 

Agentia Etoiles Models a fost infiintata in anul 2000 si a fost initial conceputa ca si companie de fotografie publicitara. La scurt timp de activitate in acest domeniu, Etoiles s-a transformat intr-o agentie de modele cu perspective pe piata nationala si internationala. Inarmati cu multa ambitie, entuziasm si idei inovatoare, echipa Etoiles a reusit ca intr-un timp scurt sa dezvolte agentia intr-un brand de renume.

Acum, Etoiles Models se remarca printr-un bogat portofoliu de modele de succes (a se vedea sectiunile Women, Men si Advertising de pe website) si clienti de pe piete ca S.U.A. (New York, Miami), Europa (Londra, Paris, Milano, Barcelona, Madrid, Atena, Istanbul), Africa de Sud (Cape-Town), Asia (Beijing, Shanghai, Hong-Kong, Guangzhou, Shenzen, Seoul, Dubai, Bangkok, Singapore, Manilla, Tokio, Taipei).

Activitatea noastra include si modelingul autohton (piata romaneasca) ce se afla intr-o continua dezvoltare si o permanenta nevoie de talente pentru toate ramurile: fashion (prezentari si festivaluri de moda, editoriale reviste, campanii ), comercial ( reclame de televiziune, reclame foto, campanii publicitare ) si evenimente de publicitate.