INSCRIERE MODELE - Cum sa devii model


Despre Etoiles Models

Agentia Etoiles Models a fost infiintata in anul 2000 si a fost initial conceputa ca si companie de fotografie publicitara. La scurt timp de activitate in acest domeniu, Etoiles s-a transformat intr-o agentie de modele cu perspective pe piata nationala si internationala. Inarmati cu multa ambitie, entuziasm si idei inovatoare, echipa Etoiles a reusit ca intr-un timp foarte scurt sa dezvolte agentia intr-un brand de renume mondial.

Ce facem?

Acum, Etoiles Models se remarca printr-un bogat portofoliu de modele de succes (a se vedea sectiunile Women, Men si Advertising de pe website) si clienti de pe piete ca S.U.A. (New York, Las Angeles, Miami), America de Sud (Mexic, Columbia, Argentina, Chile), Europa (Londra, Paris, Milano, Barcelona, Madrid, Atena, Istanbul), Africa de Sud (Cape-Town), Asia (Beijing, Shanghai, Guangzhou, Shenzen, Hong-Kong, Seoul, Dubai, Bangkok, Singapore, Manilla, Tokio, Taipei), Australia (Sydney).

Activitatea noastra include si modelingul autohton (piata romaneasca) ce se afla intr-o continua dezvoltare si o permanenta nevoie de talente pentru toate ramurile: fashion (prezentari si festivaluri de moda, editoriale reviste, campanii), comercial (reclame de televiziune si reclame foto, campanii publicitare) si evenimente de publicitate.

Selectie

Suntem siguri ca printre voi se afla foarte multi tineri (fete si baieti) care ar putea face parte din echipa noastra de modele la nivel mondial, asa ca asteptam inscrierile voastre cu mare incredere. Cu cat mai repede aplicati pe site-ul nostru sau incercati sa ne contactati telefonic, cu atat mai mult cresc sansele ca noi sa va descoperim si sa va promovam talentul.

In concluzie, daca stiti ca aveti caracteristicile fizice si atitudinea de invingator ale unui model de performanta, daca aveti trasaturi speciale si talent actoricesc atat in fata aparatului foto cat si al camerei video (atuuri care va recomanda pentru acest domeniu competitiv) nu asteptati nicio secunda sa luati legatura cu noi pentru un interviu cu un reprezentant avizat al agentiei noastre.

Mai jos aveti un formular de inscriere online pe care il puteti completa cu informatiile personale, o scurta descriere despre activitatea prezenta si poze cu voi.

Criteriile de baza ale selectiei noastre sunt:

- pentru fete: inaltimea minima de 1.72
- pentru baieti: inaltimea minima de 1.82

Va rugam ca pozele atasate formularului sa fie cat mai clare si naturale. In pozele portret nu trebuie sa aveti fata machiata, acoperita sau umbrita, iar in pozele plan intreg pozitia corpului trebuie sa fie dreapta, stand in picioare. Va rugam trimiteti poze fara alte persoane in fundal!

casting may 09 (1)  casting may 09 (2) casting may 09 (3) casting may 09 (4)

VOM ANALIZA DOAR FORMULARELE CU TOATE CAMPURILE COMPLETATE SI CU POZELE POTRIVITE CERERII NOASTRE!!!!

Cei selectati in urma datelor din formular si a pozelor atasate vor fi invitati in sediul agentiei (vezi Harta) la un scurt interviu cu o persoana avizata in domeniu.

Asteptam inscrierile voastre!!!

    

SFATURI !!!

  • NU PERCEPEM TAXE DE INSCRIERE SI VA SFATUIM SA EVITATI COLABORAREA CU AGENTIILE AI CAROR ANGAJATI VA ABORDEAZA STRADAL SI CARE APELEAZA LA ACEASTA MODALITATE DE A VA INTEGRA IN BAZA LOR DE DATE !
  • NU SEMNATI CONTRACTE DE EXCLUSIVITATE CU AGENTIILE CU CARE NU ATI AVUT MACAR CATEVA COLABORARI IN PREALABIL ; REPREZENTAREA EXCLUSIVA ESTE UN REZULTAT AL FIDELITATII RECIPROCE MODEL-AGENTIE SI SE AXEAZA IN PRINCIPAL PE MODELELE CARE AU DEMONSTRAT CA FAC FATA UNEI CARIERE FULL-TIME !
  • ORICE AGENTIE IMPORTANTA ARE UN SITE DE PREZENTARE A MODELELOR SALE;EVITATI COLABORAEA CU AGENTIILE CARE NU AU ASA CEVA !