DESPRE NOI

Etoiles Models este o agentie internationala de modele cu sediul in Bucuresti, Romania.

Initial conceputa in anul 2000 ca o agentie de publicitate, Etoiles si-a continuat la scurt timp activitatea in industria modelingului. Cu un know-how solid in afaceri al fondatorului sau Pierre-Yves Morlet, Etoiles a devenit la scurt timp un leader de piata.

In anul 2010, Elena Horvath, model al agentiei si inginer ca profesie a preluat si continuat activitatea de management a companiei pana in prezent.

Inca de la inceputurile sale, Etoiles s-a remarcat ca o agentie cu o echipa cosmopolita si un management de top care a construit de la zero carierele unui numar mare de modele internationale. Etoiles este bine-cunoscuta pentru impresarierea a tipologii variate de modele, pentru capacitatea sa si flerul de a remarca talente si de a investi in cariera lor pentru rezultate optime.

La Etoiles Models fiecare talent in parte este considerat un brand individual, un ambassador al frumusetii, atitudinii profesioniste si al carismei.

In prezent, Etoiles se mandreste cu modele si talente active de-a lungul anilor pe toate pietele de moda din lume (Bucuresti, Milano, Paris, London, Madrid, Barcelona, Munchen, Berlin, New York, Los Angeles, Mexico City, Istanbul, Cape -Town, New-Delhi, Mumbai, Beijing, Shanghai, Hong-Kong, Seoul, Bangkok, Singapore, Tokyo) si isi propune sa continue misiunea sa in industrie prin managementul personalizat al modelelor din echipa sa si prin abilitatea de a-si inspira clientii si partenerii in acelasi timp.

URMARESTE-NE PE SOCIAL MEDIA

Copyright © 2021, Etoiles.ro Toate drepturile sunt rezervate. Web development si SEO SPB

ro_RORomanian