Inscrie-te #etoilesmodels

Esti gata sa iti deblochezi potentialul astfel incat lumea sa iti cunoasca talentul si frumusetea?Atunci Etoiles Models este partenerul perfect pentru a-ti atinge obiectivele.

Suntem o agentie intr-o continua cautare de noi talente, de oameni frumosi cu masuri armonioase, atitudine de invingatori si carisma care pot sa devina urmatoarele modele de top ale lumii.

Pentru a fi remarcat tot ce trebuie sa faci este sa iei telefonul, sa iti faci cateva poze si selfie-uri clare si sa completezi formularul de mai jos cu datele personale si masurile tale recente astfel incat noi sa iti putem analiza profilul si sa te chemam la sediul agentiei pentru un interviu (see map) – pe cat posibil incearca sa faci pozele afara la lumina naturala, fara machiaj si accesorii - pe cat de clar te putem vedea in poze, pe atat de mult cresc sansele sa fii selectat !

Fie ca nu ai experienta deloc in domeniu ca model sau fie ca ai experienta deja dar doresti sa faci parte dintr-o agentie care are capacitatea sa iti revitalizeze cariera pe termen lung, Etoiles Models este locul potrivit pentru tine.

datele tale


    imagini


    Nu sunt ROBOT.

    URMARESTE-NE PE SOCIAL MEDIA

    Copyright © 2021, Etoiles.ro Toate drepturile sunt rezervate. Web development si SEO SPB

    ro_RORomanian